Nieuws van Henk Struijk

Radio Schouwen-Duiveland

Op maandagavond 6 januari 2014 was onze lijsttrekker Gerwi Temmink ruim 10 minuten in de radiouitzending van Radio Schouwen-Duiveland in het programma "info".

Lees verder

Succesvol voorproefje verkiezingscampagne in Brouwershaven

De lijsttrekker van GroenLinks Schouwen-Duiveland is op maandagavond 16 december 2014 met genoegen ingegaan op een eerste voorproefje van de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen van 19 maart a.s. De stadsraad van Brouwershaven zorgde voor een mooie opzet. Alle aanwezigen - zeker 70 mensen – konden naar keuze en in wisselende sessies langs statafels om van gedachten te wisselen met de verschillende lijsttrekkers of lijstopvolgers.

Lees verder

Gerwi Temmink lijsttrekker

GroenLinks Schouwen-Duiveland heeft op woensdag 27 november Gerwi Temmink uit Nieuwerkerk tot lijsttrekker gekozen. Temmink vertegenwoordigt sinds anderhalf jaar GroenLinks in de huidige gemeenteraad en kreeg het volle vertrouwen van de leden.

Lees verder

Algemene ledenvergadering

Bij deze nodigt het bestuur van GroenLinks Schouwen-Duiveland u uit voor de algemene ledenvergadering die in het teken staat van de komende gemeenteraadsverkiezingen.

Lees verder